maanantai 13. toukokuuta 2013

Mahlan paluu

Tänään lähdin takaisin Ikaalisiin, kun Viitapuistossa oli Niemisen Sari pitämässä tokokoirien hyppytekniikkakoulutusta. Mä olen edelleen innokas oppimaan hyppytekniikasta ja vaikkei mitään uutta varsinaisesti tullut niin ainakin näki monia koiria hyppäämässä. Etenkin koiria, jotka eivät ole harrastaneet agilitya eivätkä siten hypänneet kovinkaan paljon. Pakko sanoa, että monia hyvin erikoisia tapauksia ja oivalluksia nähtiin. Jos ei puhuta hyppytekniikasta vaan kaikesta siitä muusta (odottamisesta, etenemisestä, palkkaamisesta jne.), niin aika erinäköistä touhua, kun ei ollut niitä agilitykoirakoita. :) Ilta sujui rattoisasti rupatellen ja koirille naureskellen.

Sen jälkeen kaivoin Mahlan autosta ja mentiin vähän tokoilemaan. Jäätiin sivummalle, kun palkkasin frisbeellä ja toisaalta muita koiria palkattiin myös leluilla. Ei tarvinnut sitten jännittää, että koirat lähtee väärälle lelulle tai Mahla omii kaikki. Tehtiin seuraamista, oikealla seuraamista, kerran seuraamisesta maahan ja kerran seisomaan. Koiratanssitemppuja ja juttuja vähän. Puun kierto pari kertaa, ekalla palkka suoraan, toisella stoppi (joka oli muuten hyvä!). Ja kakeja pariin otteeseen. Ensin kaukaa maasta istumaannousu, josta palkka. Sitten seisomasta maahan ja seisomasta istumaan. Nämä olivat ihan älyttömän hyviä!

Mahla tuntuu palanneen takaisin maanpinnalle mammahöyryistään. Hyvä. Normaalia Mahlaa onkin ollut ikävä. Nyt Mahlalla oli sitä meininkiä, mitä sillä kuuluukin olla. Tarkka ja kekseliäs, keskittyvä ja yrittävä. Ei mukanahengaileva mamma. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti