perjantai 17. toukokuuta 2013

Purkkirataa

Keskiviikkona oli ohjatut purkkiratatreenit. Purkkeja oli viisi ja ne olivat kaaressa. Yhdessä oli häiriöhaju, kolme oli tyhjää. Mahla oli ihan intopinkeenä, kun mentiin hallille. Se oli melko levoton myös, kun aloitettiin treeni. Tai se oli näennäisesti rauhallinen (hiljaa ja otti kontaktia), mutta kauhee meno päällä. Se meni purkilta purkille melkoista vauhtia. Se reagoi oikeaan, mutta oli silloin ehtinyt jo seuraavalle purkille. Hyvin se kuitenkin tarkensi aina oikealle purkille. Sitten tehtiin sokkona muutama. Viimeinen oli liikaa, Mahla kuumui (varsinkin kun palkkaa ei tullut heti vaan odotettiin, että se valitsee oikein eikä vaan juokse vuorotellen purkkien välillä). Sitten tauolle.

Toisella kierroksella Mahla oli oikein hyvässä työmoodissa ja rauhassa. Tehtiin sokkona muutama kerta ja eikä tehty "sitä kerran vielä" vaan maltettiin lopettaa ajoissa. Mahla jäi oikealle purkille tosi hyvin. Nyt voisi kestoa kasvattaa kotona ja odottaa, että alkaako Mahla ilmaisemaan maahanmenolla vai jääkö se vaan pönöttämään. Ajattelin tehdä nämä niin, että 2-3 purkilla, joissa muissa on tyhjät, jolloin Mahlalle ei pitäisi tulla minkäänlaista epäröintiä siitä, mikä on oikea. Ei siis häiriöhajuja, jos odotan kunnollista ilmaisua.

Mahla on taas ollut niin pirtsakka iltaisin, että ollaan kovasti leikitty, milloin puruluulla, milloin lelulla, milloin jollain muulla ja siinä ohessa treenailtu vähän asennonvaihdoksia. Seisomasta maahan alkaa näyttää kivalta. Seisomasta istumaan menee vaihtelevasti. Jos Maa on rauhassa ja keskittyy niin se muistaa sen jutun, mutta kun se kiehuu niin ei muista yhtään. :)

Meillä olis taas koiratanssiesityksen valmistelu edessä, mutta saa nähdä mitä siitä tulee. Ihan näytösluonteinen esitys eli ei semmosta stressiä. Kun vaan ois aikaa treenata. On tässä hiukan muutakin leireilyn, haistelun, muuton ja hääjuttujen kanssa. :) Kohta meidän elämä Mikkiksessä on kuitenkin ohi (myös lopullisesti) ja palaillaan maaseudun rauhaan kesäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti