torstai 21. maaliskuuta 2013

Haistelemassa

Eilen oli kurssin neljäs kokoontumiskerta. Aloitettiin purkkirataharjoituksella, jossa oli neljä purkkia neliön muodossa ja yhdessä haju. Mahla oli vähän levoton. Se otti hajun hyvin, mutta yllättävän paljon kävi vaan tökkäämässä kuonoa purkkeihin ja kokeili, mistä saa namin. Se kuitenkin teki hommia ja etsi aktiivisesti. Jalat vaan meinasi viedä enemmän kuin nenä haistaa. :)

Sitten toisella kierroksella otettiin esine-etsintää. Ninna teki esineruudun pienillä metalliesineillä ja taisi joukossa olla joku puutikkukin. Maa näki, kun ruutu tehtiin ja Maa etsi tosi hienosti. Parilla ekalla kerralla en odottanut ilmaisua vaan palkkasin vaan, kun Maa meni esineelle. Sitten se alkoi itse tarjota maahanmenoa. Maa etsi nenällään tosi kivasti ja ilmaisi hyvin. Oikein hyvin. Paitsi että Mahla söi pari metalliesinettä. Sai sitten iltapalaksi purkkiparsaa ja toivomme parasta. Oli kyllä munkin syy, palkkaamisessa on harjoiteltavaa. Esineeltä palkataan, mutta esine toiseen käteen ja toisella kädellä namia niin eivät joudu saman nakin sisään...

Läksyksi saatiin alkaa opettelemaan ilmaisua myös purkilla. Eli yhdellä purkilla ilmaisuharjoituksia. Muuten treenataan normaalisti haistelua monella purkilla eikä vaadita ilmaisua. Se siirtyy sinnekin kyllä vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti