keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Koiratanssia

Eilen treenattiin ekaa kertaa pihalla, kun on ihan oikeasti tilaa ja musiikki. Satoi vettä niin ajattelin, että kehtaan mennä, kun kukaan muu viihdy pihalla... :)

Ja mihin lopputulokseen taas tultiin? Ohjelma menee uusiksi. Taas. En vaan ole tyytyväinen siihen. Se on aivan liian teennäisesti tekemällä tehty, ei hyvä. Nyt mulla on toki pari uutta ja parempaa ideaa ja eihän se kokonaan uusiksi mene. Yritän vaan saada siihen paremmin esille vahvuuksia ja jättää ehkä sittenkin jotain pois, mitä se kyllä jo osaa ja toisi vaikeusastetta, mutta ehkä se on mulle rentouttavampaa tehdä niitä asioita, jotka on varmemmin hanskassa kuin niitä, joissa on pientä hiomista vielä. Lisäksi mä mietin positionvaihtojen sujuvuutta. Se ei tuntunut hyvältä treeneissä, joten siihenkin yritetään keksiä jotain muuta. Freestylejuttuja ei meillä ohjelmassa ole positioiden vaihtoja lukuunottamatta, mutta niitäkään en ihan freestyleksi laskisi, koska ne ei temppuja ole. Uuteen ohjelmaan ei varmaan ole tulossa yhtään sen enempää freestyleä, mutta vauhtia edelliseen ohjelmaan nähden toivottavasti enemmän.

Kisoihin ei ole enää paljon aikaa, joten pitäis varmaan oikeasti saada tää ohjelma kasaan, että pääsis sitä Mahlan kanssa treenaamaan. Meillä kun ei ole ongelma, etteikö Mahla tekisi edes jotenkin, vaan lähinnä se ääntely. Jos mä en tiedä, mitä tehdä, se huutaa koko ajan ja se ei ole suotavaa. Eilen treenatessa se huusi välillä melkoisesti, mutta toisaalta oli hyviäkin pätkiä. Tehtiin myös kerran ohjelma pelkällä loppupalkalla. Sitä nostatustreeniä tarvitaan. :) Tai ei, hallaa se vaan tekee, mutta teen silti.

Paikallaanmakuita ollaan myös yritetty treenata. Tänä aamuna tehtiin paikkamakuu Mikkiksen pihassa, 3min. piilossa. Tosin minuutin paikkeilla kurkkasin nurkan taa, että onko paikallaan. Hihna oli merkkinä tassujen edessä, 10 cm oli liikkunut. Se on hyvä verrattuna 10 metriin... Etäisyyttä ei ollut kokeenomaisesti eikä häiriötä kovinkaan paljon. Luottoa ei ole pätkän vertaa, mutta yritettävä on. Kesällä sitten oikeesti haetaan se varmuus tähän! Tai sitten ei...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti