lauantai 20. huhtikuuta 2013

Maneesipuuhat

Eilen oli pohjataitokurssin viimeinen kerta, ja tällä kertaa oltiin Osaran maneesissa tekemässä vähän agilityjuttuja. Varaslähtö alkeiskurssille. :) Koirakot olivat oikein taitavia ja minä niistä kovin ylpeä! Hyvä te ja teidän koirat!

Maneesivuoro kesti kaksi tuntia ja oltiin valmiita jo aiemmin, joten kävin sitten hakemassa Mahlan vähän puuhailemaan. Annoin sen alkuun taas tarjota perusasentoa ja seuraamista. Sitten tehtiin paikkamakuu, olin näkyvillä, välillä lähempänä ja välillä kauempana. Eija kävi myös kiertelemässä Mahlaa eikä se Maata haitannut. Piippasi, mutta oli kuitenkin ihan suht rauhassa.

Sitten tehtiin vähän pidempää seuraamista, johon myös juoksua ja hidasta, mentiin myös maneesin laitoja "päin" ja aivan vierestä. Se ei hämännyt Maata tällä kertaa. Sitten jääviä, jotka nekin meni kivasti. Vapauttelin vähän mistä sattuu. Luoksari tehtiin kolmisen kertaa, joista pari kertaa stopilla. Ekalla stopilla tippui istumaan, kutsuin siitä luokse ja palkkasin normaalisti. Mitä pienistä. :) Tokalla jäi seisomaan. Kakeja tehtiin lähinnä istumaannousuja ylikaukaa.

Tokojuttujen jälkeen treenattiin koiratanssia. Ohjelman alkua ja vähän yhtä sun toista. Oikealla puolella Maa seurasi ihan hirvittävän hienosti! Olin siitä kovin ylpeä, vaikka ei se nyt ihan semmosella mallilla ole kuin ehkä pitäisi, kun on kisat tulossa... Etupositiota harjoiteltiin myös ja se meni kivasti. Paljon olisi vielä työtä edessä. Tärkeintä olisi miettiä itse se ohjelma läpi nyt. Ehkä tänä viikonloppuna mä sen oikeasti mietin. Kyllä toi koira ehkä mukana tulee, vaikka täytyis sitä ohjelmaa ehkä senkin kanssa hiukan harjoitella. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti