lauantai 15. kesäkuuta 2013

Kuluneen viikon treenejä

Tiistaina tehtiin aksatreenien jälkeen jälki Leppäkosken pihalla. Ajettiin se tuoreeltaan ja ongelma oli se, että tuuli ehti levittää hajua, muttei viedä sitä pois. Jatkossa siis jälki saisi vanheta sen verran, että ylimääräiset hajut menevät tuulen mukana pois. Muuten jälki oli erittäin hyvä. Kaikki esineet nousi ja Maa tarkensi ne nenällä tosi hyvin. Aika leveältä Maa jälkeä meni, mutta esineet se kyllä kohdensi. Hyvä.

Purkkiratatreenit on mennyt nyt harsojen maisteluun. Maa ottaa niitä laseista ja tökkii niitä takaisin. Ollaan nyt sitten pidetty taukoa niin kauan, että saadaan purkit/lasit, joista Maa ei harsoja saa ylös. Maistelu sinänsä on ihan normaali toiminta, mutta sitä ei tarvitse kyllä vahvistaa.

Koiratanssipositioita ollaan treenailtu ja aloitettu uusien positioiden opiskelua. Aika hyvin Maa niitä hakee. Paikkamakuita ollaan tehty harvakseltaan, paljon enemmän pitäisi treenata. Tosin kotona se makaa hyvin rauhassa. Koirahäiriössä pitäisi treenata. Nyt meillä alkaa ensi viikolla oman seuran tokokurssi, johon meidät ilmoitin ihan sillä ajatuksella, että saatais niille paikkamakuille tehtyä jotain ja ylipäänsä tulisi treenattua. Ehkä niitä koemaisiakin enemmän. :) Mä taas laiskistun treenaamiseen. Lähinnä siis tokon osalta. Kotona ollaan tehty asennonvaihdoksia. Seisomasta maahan alkaa olla ihan jees tai lähinnä liikkuu vain hyvin vähän. Seisomasta istumaan on se vaikein eikä se mene ekalla kerralla oikeastaan koskaan. Aina se tarvitsee muistutuksen, että mikä tää juttu on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti