keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Hiljaiseloa

Ollaan tässä vietetty hiljaiseloa harrastusrintamalla, kun allekirjoittanut on matkustellut ympäri Suomea ja koira on ollut maalla hoidossa. Kovasti on saanut ruokaa eikä mitään ole tarvinnut tehdä. :)

Tällä viikolla ollaan vähän ryhdistäydytty. Maanantaina käytiin seuran tokon kokeenomaisissa treeneissä, joissa häiriönä oli näyttelykoulutuslaiset. Avoimen paikkamakuu, no huoh. Taina oli liikkuri ja lupasi vahtia Mahlaa, mutta kun Maa oli alkanut ryömiä ja Taina torunut, Maa oli vaan katsellut ja jatkanut matkaa. No, puoli metriä vaan liikkunut ja lopun ajasta maannut kai aika rauhassa. Jotain edistystä ehkä sekin. Kovempia keinoja saisi vahtijat käyttää.

Sitten yksilöliikkeitä vedettiin koko setti. Rauhoittelin alussa ja liikkeiden välissä. Tarkoitus oli mennä palkalle, sitten kun Maa tekee hyvin ja keskittyneesti töitä. Sitä ei tullut. Yhtä härväämistä koko homma. Mitähän tälle nyt tekisi? Kyllä se suorittaa, mutta ajatus on ihan muualla ja ääntä tulee koko ajan. Kaket oli ainoa, josta on ihan hyvää sanottavaa. Nyt tarkemmin ajatellen niistä olisi voinut jopa palkata. Tai no, ei nekään nyt ihan putkeen mennyt.

Ihan lopuksi vielä leikittiin Maan kanssa tyhjällä kentällä, kun muut olivat jo lähteneet.

Tiistaina käytiin Kankaanpäässä hääasioissa ja Mahla oli mukana. Halpa-Hallin pihassa leikittiin pikkusen, mutta alkoi sataa sen verran, että mä halusin vedenpitävää päälle ja lopetettiin. Hyvin Maa keskittyi, vaikka oli kovin hankala paikka.

Toinen treenisessio tehtiin Jämijärvellä K-kaupan pihassa nurtsilla. Treenattiin lelulle työntekoa. Se onnistui ihan kivasti. Koiratanssiakin treenailtiin vähän. Siinä haluaisin säilyttää hyvän fiiliksen niin, ettei se mene sellaiseksi totiseksi suorittamiseksi. Vaikka Mahla tekee kyllä sillai halukkaasti, mutta se menee totiseksi ja se näyttää vähän laamalta silloin.

Ja paikkamakuuta tehtiin yksi ihan näkyvillä ja toisen aikana menin piiloon. Jätin hihnan merkiksi eikä Maa ollut liikkunut.

Semmosta jotain. Ollaan me aina välissä hajujuttuja tehty, lähinnä purkkirataa ja esine-etsintää. Jälkiä ei olla päästy nyt tekemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti