maanantai 29. syyskuuta 2014

Koeilmoittautumisia

Käytiin reilu viikko sitten syksyn ensimmäisissä Herhautokoissa. No siellä kuulin vapaista tokokoepaikoista syyskuun kokeisiin. Ilmoittauduin. Tarkoittanee sitä, että puolentoista vuoden jälkeen pitäisi treenata tokoa. No, siitä innostuen mentiin sitten yksiin vapaamuotoisiin treeneihin Hakametsään. Miten meillä sitten menee?

Seuraaminen on yhtä huutamista. Kauko-ohjauksen käskyjä se ei malttanut kuunnella piippaamiseltaan. Luoksarin stoppi venyy vähintään viisi metriä. Noudossa se hakee kapulan ihan jees, mutta sylkee sen ennen luovuttamista ja luovuttamisen jälkeen pomppaa ilmaan. Hypyn se hyppää yli, mutta jää pönöttämään seisomaan toiselle puolelle, haukkuu eikä kuuntele istumiskäskyä. No, ryhmäpaikallaanmakuu sentään on sujunut hyvin ne kaksi kertaa, mitä sitä ollaan otettu.

Että tervemenoa kokeeseen vaan. Reilussa viikossa ei näitä ongelmia saada kasaan siinä mielessä, että jäljelle jäisi vain huutopisteiden menetys kokeessa.

Mä vaan niin toivon, että saatais jotenkin kursittua kasaan se viimeinen avoimen ykkönen niin sitten me voidaan hyvällä omalla tunnolla jättää tämän lajin tavoitteet siihen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti