sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Kontaktiesteitä

Tänään oli kontaktiestekurssin kolmas kerta. Jatkettiin tekemään samanlaisia harjoituksia kuin viimeksi eli terassilta puomin alastuloa ylös ja alas, keinun paukuttelua ja A-este otettiin ensimmäistä kertaa kokonaisena. Tuhka oli aluksi A:lla vähän sitä mieltä, ettei sinne harjalle uskalla mennä ja loikkasi sitä ennen pois. No, muutaman yrityksen jälkeen kun sain sen harjan yli, se rohkaistui ja homma meni ihan hyvin. Se jarrutti hyvin alastulolla eikä kertaakaan tullut pysähtymättä alas. Otettiin A:ta yhteensä neljä toistoa ja se jää muhimaan viikoksi.

2on2off-asennon Tuhka on oppinut tosi kivasti. Se tekee sen vauhdista kylläkin hidastaen ihan reilusti, mutta siitä en ole vielä tässä vaiheessa yhtään huolissani. Tänään se ei tehnyt myöskään ennakoivaa kaikki tassut kontaktilla -juttua, mitä se viime kerralla kokeili.

Meillä olisi periaatteessa viikon päästä viimeinen kerta kurssia, mutta sovittiin jo kurssilaisten kanssa ainakin yhdestä jatkokerrasta. Näin meidän ei ole ensi kerralla vielä otettava kaikkia kontaktiesteitä kokonaisina vaan voidaan ottaa puomi ens kerralla ja sitten keinu vasta seuraavalla. Ei liikaa uusia juttuja kerralla, vaikka palasia onkin rakennettu kaikkiin esteisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti