keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Kepit 3, 4, 5 ja 6

Treeni nro 3: Sunnuntaina kepit oli klo 13/19 ja kaksi keppiparia peräkkäin. Yhteensä noin kymmenen toistoa namipalkalle. Jyrkkä suljettu kulma oli edelleen haaste. Siinä paljon virheitä. Muuten hienosti.

Treeni nro 4: Tiistaina aamulla ja jälleen kepit oli klo 13/19 kaksi keppiparia peräkkäin. Edelleen suljettu sisääntulo vaikea, yhteensä treenin onnistumisprosentti 67 %. Palkkana pallo. Tässä video harjoituksesta:



Treeni nro 5: Keskiviikkona aamulla, edelleen kepit klo 13/19 kaksi keppiparia peräkkäin. Noin viisi toistoa, palkkana pallo. Tällä kertaa ei vaikeita sisääntuloja, mutta ohjaukset molemmilta puolilta ja oman liikkeen otin myös mukaan eli juoksin pari kertaa koiran vieressä. Ei haitannut.

Treeni nro 6: Keskiviikkona illalla, tiukensin keppejä hieman, mutta edelleen kuja on auki. En ottanut taaskaan vaikeita sisääntuloja, joten kaikki kuusi toistoa onnistuivat. Tein takanaleikkauksen kerran kumpaankin suuntaan, mikä ei häirinnyt Tuhkaa yhtään.

Pallo toimii palkkana oikein hyvin muuten, mutta Tuhka ei tuo sitä mulle takaisin. Palkkaamiseen menee siis aikaa, kun ongin palloa takaisin itselleni... Haluan silti pitää tässä hommassa lelupalkan, jos se vaan onnistuu. Olen myös pyrkinyt pitämään treenit lyhyinä eli toistoja ei ehdi olemaan montaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti