keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Keppiprojekti etenee

Tuhka keppiprojekti etenee. Nyt ollaan päästy neljään suoraan keppiin. Tuhka menee ne ihan hyvällä draivilla. Sisäänmenot suoralla lähestymisellä ovat hyviä, mutta tiukista kulmista tulee virheitä. Seuraavaksi palataan hieman avoimempaan kujaan taas ja otetaan kolmas keppipari juttuun mukaan. Erilaisia sisäänmenoja on vahvistettava, mutta onnistumisprosentti on silti pidettävä suurena.

Treenit 7-9: juhannuksen aikaan, 2 keppiparia klo 13/19. Yksissä treeneissä tultiin kepeille eri suunnasta kuin yleensä ja Tuhka ei meinannut millään löytää oikeaa väliä. Illalla kun paistettiin makkaraa, otettiin makkarapalkalla "väkisin" kepit ja ne meni ihan hyvin heti, kun se oli mennyt ekan kerran oikein. Seuraavana aamuna (treeni 9) noin viisi toistoa hyvin.

Treeni 10-11: (29.-30.6.) Vaihdettiin keppien paikkaa omenapuiden eteen, meni ihan hyvin. Kepit edelleen vähän auki. Vähän häiriintyi mun liikkeestä ja kyttäsi lelukättä. Edelleen sisäänmenot eivät ole varmoja, mutta vaikeampi sisääntulopuoli vaihtelee.

Treeni 12: (1.7.) Vaihdettiin keppien paikkaa navetan eteen. Edelleen kaksi keppiparia ja ne vähän auki. Meni hyvin.

Treeni 13: (4.7.) Lähes suorat kepit edelleen navetan edessä. Ei vaikeita sisäänmenoja.

Treenit 14-17: (5.-6.7.) Suorat neljä keppiä ensimmäistä kertaa. Tämä meni hyvin. Illalla kokeiltiin neljää suoraa keppiä Koiralassa treenien yhteydessä. Siellä Tuhka oli aluksi, että mitä ihmettä, mitä keppejä, missä, mitä näille tehdään. Kun se kerran meni, se tajusi kyllä, mistä on kyse. Taidettiin tehdä kolme onnistunutta kertaa. Tänään suorat neljä keppiä kahteen eri kertaan muutama toisto kerrallaan. Jälkimmäinen setti videolla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti