maanantai 1. elokuuta 2016

Keppitreenit edistyy

Enää en ole jaksanut laskea treenikertoja. Niitä ei ole paljon, mutta joskus on tuossa jokunen toisto tehty pihassa. Virheitä tulee jonkin verran, mutta yksi syy on eri puolille kaatuilevat kepit. Alkaa olla aika siirtyä ihan oikeisiin keppeihin. Noita omiani en saa pysymään suorassa rivissä niin, että kepit olisivat kaikella tavalla suorassa.

Tänään lisäsin kaksi keppiä sarjaan eli nyt mennään kahdeksaa keppiä. Tästä seuraava onkin sitten täysi 12-kepin sarja. Sisääntulokulmia tulen treenaamaan vähillä kepeillä edelleen, mutta taidan tehdä kepit periaatteessa valmiiksi kohta. Kahden kepin lisääminen ei tuottanut ongelmia, joten viimeistenkään keppien tuominen ei tuottane ongelmia.


Tykkään Tuhkan tahdosta tehdä keppejä, mutta en tykkään sen huolimattomuudesta. Se höntsää tässäkin, mikä ärsyttää. Mittailin kahdeksalla kepillä vähän pujotteluaikoja. Jos se näin etenee myös 12-kepillä, se tulee pujottelemaan täyden sarjan noin 3,5 sekuntiin. Se olisi oikein hyvä. Mahla pujotteli aikanaan myös alle neljään. Joo, huiput pujottelee alle kolmeen, mutta mun ei tarvinne ihan niin sekunninosista kilpailla kepeillä, kun ei me kärkisijoista taistella muutenkaan. Alle neljään sekuntiin olen tyytyväinen, koska ei kepeillä saa aikaa tuhlatakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti